ACTUALITAT

Update: ACA eSports

Update: ACA eSports
Fem un punt de l'evolució del Team

Ja ho sabeu, tenim un nou equip que ha finalitzat el primer campionat de l'any i que ja està competint amb un nou calendari 2024.

F4 iRacing: Porté i Santamaria, imparables

Frank Porté i David 'Tomateta' Santamaria van completar el primer campionat amb nota.
Els dos pilots F4 de l'ACA eSports Team van participar en la TSRC F4 SPRINT (S2) organitzada per The Sim Racing Collective i van superar el primer repte molt satisfactòriament. 'Tomateta' (Formula iR-04) va disputar les 6 curses del calendari mentre que Porté (Formula iR-04 ) va partir en 5 - no va poder ser de la partida a l'última data a causa del seu calendari de F4 FFSA - però això no li va impedir aconseguir el campionat.

Frank va trepitjar el podi en 7 oportunitats, cosa que li va permetre assegurar els punts (598 en total) per consagrar-se campió, mentre que 'Tomateta' ho va fer en 4 oportunitats, finalitzant en 4 lloc a la general, amb 502 punts.

Ara, el projecte de l'equip F4 iRacing continua endavant pendent del FIA F4 Esports Global Championship, que començarà la temporada inaugural al setembre. La nova sèrie de sim racing de nivell professional és l'últim pas a l'exitosa associació entre la FIA i iRacing al voltant de la plataforma de Fórmula 4. La sèrie de quatre esdeveniments i vuit rondes veurà pilots de tot el món lluitar per un premi acumulat de 25.000 dòlars. Les curses es transmetran en directe a través dels canals de xarxes socials d'iRacing.

GT ACC: Cerqueira, Marquez i Iglesias, moltes novetats

Per la seva banda, la secció GT que competeix a la plataforma Assetto Corsa Competizione, Helder Cerqueira, Miquel Marques i Rubén Iglesias, durant la primera meitat de l'any van disputar la WGC Spring Cup, competició organitzada per Williams Gaming Club on van participar prop de 60 pilots de diverses nacionalitats. Rubén Iglesias (McLaren 720S GT3 Evo) a la classe GOLD va finalitzar a la general a P8 amb 56 punts; Helder Cerqueira (Mercedes-AMG GT3 2020) a la classe SILVER ho va fer a P5 amb 76 punts, seguit de Miguel Marques (Mercedes-AMG GT3 2020) que va acabar a P6 amb 64 ??punts.

El projecte ACA eSports GT ACC continua endavant amb un nou calendari, però, malauradament, sense Miguel Marques, que per compromisos professionals no pot continuar acompanyant activament el projecte competitiu.

Et trobarem a faltar Miguelín! :D 

En aquest sentit, Helder i Rubén estan disputant el QRT | GT3 CHAMPIONSHIP - SEASON 2 organitzat per QRT ESPORTS.

Calendari:

  • 6 de juny - València

GT3 - Season 1 - PRO
- P1 Rubén Iglesias (McLaren 720S GT3 Evo)
- P5 Helder Cerqueira (Mercedes-AMG GT3 2020)

  • 13 de juny - Watkins Glen

GT3 - Season 1 - PRO

- P7 Rubén Iglesias (McLaren 720S GT3 Evo)
- P9 Helder Cerqueira (Mercedes-AMG GT3 2020)

  • 20 de juny - Imola
  • 27 de juny - Hungaroring
  • 4 de juliol - Bathurst
  • 11 de juliol - Donington Park

Podeu seguir la retransmissió per Twitch.