ACTUALITAT

#AndorraEsportsCityFest

#AndorraEsportsCityFest2023
No et perdis l'esdeveniment d'esports electrònics més gran d'Andorra!!

Fa uns mesos la gran notícia va ser que Andorra havia esdevingut una de les seus oficials de l’eSports City League, la competició amateur internacional més gran d’Espanya.

Aquest esdeveniment, es va plantejar una oportunitat única perquè esportistes digitals del país, amateurs i professionals, tinguessin la possibilitat de participar en una lliga nacional online, l’eSports City League Andorra, on els primers classificats representaran Andorra en una competició presencial amb repercussió internacional: l’eSports City Fest Andorra. I, atenció: ja la tenim aquí!!. 

eSports City Fest Andorra

Es diputarà els pròxims dissabte 20 i diumenge 21 de maig al Poliesportiu d’Andorra, on els participants competiran contra els millors de ciutats espanyoles i portugueses.

Les grans finals seran al DreamHack de València, una de les competicions d’eSports més grans del món, amb més de 65 mil espectadors, que se celebra els mesos de juliol i desembre.

Prepara't

Pren nota de tot el que passarà a l'eSports City Fest Andorra:

  • Torneig Internacional de Clash Royale
  • Finals Esports City League Andorra (Clash Royale, Rocket League i Marvel SNAP)
  • Concert musical amb Elesky
  • Competició de sim racing (on participaran integrants de l'ACA eSports TEAM i ACA eSports ACADEMY ) 
  • Tornejos Open: League of Legends i VALORANT

Ets un/una sim racer? També pots participar!

El dissabte 20 de maig, se celebrarà una competició presencial de sim racing a l'eSports City Fest Andorra oberta a tothom amb el joc de F1 2022 en simuladors professionals.

Al matí es realitzarà la fase classificatòria, i tan sols els/les 8 pilots digitals amb millor temps passaran a la Final, la qual se celebrarà a la tarda del mateix dia. La carrera final serà retransmesa en l’escenari principal del festival, i el/la guanyador/a participarà en la competició de sim racing de DreamHack València.

Premis: Volant G29 Logitech + Viatge a València amb desplaçament + allotjament + entrada DH València.

Inscripcions per participar a la competició de sim racing: FES CLIC AQUÍ (sense límits d'edat).

Consulta aquí el REGLAMENT de la competició de sim racing.

 

Ets soci o sòcia ACA CLUB?

En el mateix sentit, ACA CLUB regala un total de 100 entrades als primers 100 socis i sòcies que vulguin assistir-hi, accedint mitjançant aquest enllaç i introduint el CODI PROMOCIONAL: ACA100.

Entrada gratuïta soci/sòcia ACA CLUB (únicament 100 entrades disponibles, CODI PROMOCIONAL: ACA100) FES CLIC AQUÍ -> ENTRADES GRATÜITES ACA CLUB

I en cas de no accedir a les entrades gratuïtes, amb el CODI PROMOCIONAL ACA15, els socis i sòcies d'ACA CLUB accediu a un descompte del 15% en el preu de l'entrada.

Entrada soci/sòcia ACA CLUB amb un descompte del 15% (CODI PROMOCIONAL: ACA15) FES CLIC AQUÍ -> ENTRADES DESCOMPTE 15% ACA CLUB

Us hi esperem a l’ #AndorraEsportsCityFest!

EsportCity Fest Andorra